İtalyanlar maliyetini bile duyurdu! "Galatasaray'a gidiyor"

Galatasaray'ın, Arjantinli orta saha oyuncusu Leandro Paredes'i transfer etmeye çok yakın olduğu iddia edildi. İtalyan basını Leandro Paredes'in sarı kırmızılı kulübe maliyetini de duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2023 21:24 GÜNCELLEME 30.06.2023 12:03 Galatasaray
İtalyanlar maliyetini bile duyurdu! "Galatasaray'a gidiyor"

Transferde orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, bonservisi Paris Saint Germain'de (PSG) bulunan Leandro Paredes'i kadrosuna katmaya yakın olduğı iddia edildi.

Sport Mediaset'in haberine göre; Galatasaray, Arjantinli orta saha oyuncusu Paredes'e bir adım uzaklıkta.

Sarı kırmızılıların 29 yaşındaki oyuncu için PSG'ye 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.

Haberde Leandro Paredes ile yıllığı 2.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme imzalanacağı ifade edildi.


Geçen sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren Paredes, 39 resmi maçta 1 gol, 2 asistle oynamıştı.
 
Arjantinli oyuncunun, PSG ile olan sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR