Galatasaray'da mutlu son! Transfer her an açıklanabilir...

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kongolu golcü Cedric Bakambu'nun transferini açıklamaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2023 16:50 GÜNCELLEME 19.07.2023 17:37 Galatasaray
Galatasaray'da mutlu son! Transfer her an açıklanabilir...

Galatasaray, transfer çalışmalarında gaza bastı. Sarı-kırmızılılar, ünlü golcüyü renklerine bağlıyor.

TRT Spor'da yer alan son dakika haberine göre Galatasaray, Cedric Bakambu transferinde mutlu sona yakın. 32 yaşındaki oyuncu için ödeme detayları görüşülüyor.

11 Nisan 1991 tarihinde Fransa'da dünyaya gelen Cedric Bakambu, kariyerine Sochaux'da başladı. Yıldız futbolcu Bursaspor, Villarreal, BJ Guoan, Marsilya, Olympiakos ve Al Nasr formaları giydi. Forvet hattında santrfor olarak görev yapan Bakambu, 1.82 cm boyunda ve ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. Tecrübeli ismin kulübü ile olan sözleşmesi 2025 yışında sona eriyor. Bakambu'nun güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro...

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR