Galatasaray, Fenerbahçe'ye bir darbe daha vurmaya hazırlanıyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Mert Müldür'ü kadrosuna katmak için resmi temaslarını hızlandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2023 16:52 GÜNCELLEME 24.07.2023 22:29 Galatasaray
Galatasaray, Fenerbahçe'ye bir darbe daha vurmaya hazırlanıyor!

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Wilfred Zaha'yı kadrosuna katarak rakibine büyük darbe vuran Galatasaray bu kez sarı-lacivertlilerin ilgilendiği bir başka isimle temasa geçti.

Galatasaray, İtalya'nın Sassuolo takımında forma giyen milli futbolcu Mert Müldür'ü kadrosuna katmak için resmi temaslarını hızlandırdı.

İtalyan ekibinin 24 yaşındaki oyuncu milli oyuncu için 5 milyon Euro talep ettiği belirtilirken Galatasaray'ın ise 3,5 milyon Euro karşılığında bu transferi sonuçlandırmak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe de teklif sundu

Türkiye'de forma giymek isteyen Mert Müldür için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia ediiyor. Sarı-Lacivertliler, İtalyan ekibinin yüksek bonservisinde biraz indirim yapmasını bekliyor. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR