Mauro Icardi'den taraftarlara ilk mesaj!

Galatasaray'ın bonservisiyle kadrosuna kattığı Mauro Icardi, İstanbul'a geldi. Kendisini bekleyen Galatasaraylı taraftarlara üçlü çektiren Mauro Icardi, geri döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2023 00:21 GÜNCELLEME 29.07.2023 13:28 Galatasaray
Mauro Icardi'den taraftarlara ilk mesaj!

Mauro Icardi, Galatasaray'la sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi.

Uçaktan indikten sonra başkan vekili Erden Timur ile kucaklaşan Mauro Icardi, "Geri döndüğüm için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Icardi sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dışarıda başlamış olan partinin devam etmesi gerekiyor. Önümüzdeki sezonun daha iyi olması gerekiyor. Daha da iyi olmak için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray taraftarını çok seviyorum."

Türkiye'nin en büyük kulübünde olduğunu belirten Mauro Icardi, "Çok güzel bir ülkedeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulübüyle birlikte çalışıyoruz. En büyüğü olduğunu tekrar göstermemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Arjantinli yıldız sözlerinin devamında "Umarım bu sezon birçok gol atacağım ve stadyumda Aşkın Olayım dinleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR