Icardi'nin hedefi Şampiyonlar Ligi! "Hepimiz istiyoruz"

Galatasaray'ın Molde'yi 3-2 yendiği maçın ardından yıldız futbolcu Mauro Icardi, "Güzel bir gol attım ama asistte çok keyifliydi. Hepimiz Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2023 00:45 GÜNCELLEME 24.08.2023 00:45 Galatasaray
Icardi'nin hedefi Şampiyonlar Ligi! "Hepimiz istiyoruz"

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Norveç ekibi Molde, temsilcimiz Galatasaray'ı Aker Stadyumu'nda konuk etti.

Sarı-kırmızılı takım maçtan Fredrik Midtsjö'nün 90+4. dakikada attığı golle 3-2 galip ayrıldı.

Bu maçın ardından 1 gol ve 1 asist ile galibiyetin mimarlarından olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi, düşüncelerini paylaştı.

"Evimizdeki maça da kazanmak için çıkacağız"

Golcü yıldız, şu ifadeler ile görüşlerini belirtti:

"Güzel bir gol attım ama asistte çok keyifliydi. Hepimiz Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz. Evimizdeki maça da kazanmak için çıkacağız. Farklı sahalarda ve şartlarda oynadığımız zaman farklı olabiliyor. İyi oynayamadığımızı söyleyebilirim ama buna alışmamız gerekiyor. Bu bir bahane değildir hiçbir zaman. Gruplara kalmak istiyorsak evimizdeki maça kazanmamız gerekiyor."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR