TFF'den, Galatasaray maçı sonrası İstanbulspor'a büyük ceza!

TFF, İstanbulspor'un, Galatasaray maçında sarı kırmızılı taraftarlara yüksek fiyatta bilet sattığı için rekor bir ceza verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2023 15:40 GÜNCELLEME 03.10.2023 15:40 Galatasaray
TFF'den, Galatasaray maçı sonrası İstanbulspor'a büyük ceza!

TFF, İstanbulspor'un, Galatasaray maçında sarı kırmızılı taraftarlara yüksek fiyatta bilet sattığı için rekor bir ceza verdi.

Yapılan açıklamada, "1-İSTANBULSPOR A.Ş.'nin, 26.09.2023 tarihinde oynanan İSTANBULSPOR A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip kulüp seyircisine kendi seyircisine uyguladığı en düşük bilet fiyatının %30'undan fazla fiyat uygulanarak satılmasından dolayı FDT'nin 49/2. maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 1.200 .000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir." denildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR