Muslera: Bize karşı oynayan takımlar daha fazla efor sarf ediyor

Beşiktaş galibiyetinin ardından konuşan Fernando Muslera, "Her maç Galatasaray için zor. Bize karşı oynayan takımlar daha fazla efor sarf ediyor." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2024 23:21 GÜNCELLEME 03.03.2024 23:31 Galatasaray
Muslera: Bize karşı oynayan takımlar daha fazla efor sarf ediyor

Süper Lig'in 28. haftası derbiye sahne oldu. Galatasaray dev maçta Beşiktaş deplasmanına çıktı. Sarı-Kırmızılılar 2. dakikada Al-Musrati'nin kendi kalesine attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı ve yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera ve Kaan Ayhan, galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi.

Uruguaylı eldiven, "Çok mutluyuz. Kupada kaybettikten sonra burda kazanmamız gerekiyordu. İyi oynayarak kazandık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ben çaba sarf etmeyi, çalışmayı çok seven bir insanım. Başarımızın sırrı birlikte takım olarak çalışmak." dedi.

Şampiyonluk yolunda önemli bir virajı aştıklarını söyleyen Muslera, "Şüphesiz ki çok önemli bir maçtı. Her maç Galatasaray için zor. Bize karşı oynayan takımlar daha fazla efor sarf ediyor. 10 maç kaldı. Şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaan Ayhan, "Derbilerde rakip takımı... Bilmiyorum kaç milyon seyirci! Sadece Beşiktaş taraftarının desteklemediğini düşünüyorum. Profesyonel bir oyun sergiledik ve haklı şekilde 3 puan aldık." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR