Süper Kupa töreni neden olmadı?

Galatasaray'ın Pendikspor'u konuk ettiği maç öncesi Süper Kupa için tören yapılması bekleniyordu ancak sarı kırmızılı yönetim ve teknik heyetin ortak kararıyla bu organizasyondan şimdilik vazgeçildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2024 10:24 GÜNCELLEME 22.04.2024 10:35 Galatasaray
Süper Kupa töreni neden olmadı?

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle yarıda kalan Süper Kupa maçının skoru 3-0 Galatasaray galibiyetiyle tescillenmiş ve sarı kırmızılı kulüp kupayı müzesine götürmüştü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Trendyol Süper Lig'de dün sahasında Pendikspor'u konuk eden Galatasaray'da, Süper Kupa'nın RAMS Park'a getirilmesi ve taraftar önünde kaldırılması gündeme geldi.

Ancak hem yönetim hem de teknik heyet, şampiyonluk yolunda kritik viraj olarak gördükleri Pendikspor maçına motive oldu ve Süper Kupa kutlamasıyla konsantrasyon bozmak istemedi. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR