Galatasaraylı Vinicius'a dört talip birden

Galatasaray'ın ara transfer döneminde yarım sezonluğuna kiraladığı Carlos Vinicius'un yeni durağı şekilleniyor. Carlos Vinicius'un ülkesinden 4 talibi var.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 19:31 GÜNCELLEME 30.04.2024 19:53 Galatasaray
Galatasaraylı Vinicius'a dört talip birden

Bonservisi Fulham'da olan ve ara transfer döneminde Galatasaray'ın yolunu tutan Carlos Vinicius, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Dört kulüp istiyor

Bolavip'in geçtiği habere göre Palmeiras, Sao Paulo, Atletico Mineiro ve Bahia, Carlos Vinicius ile ilgileniyor.

Sezon sonu Fulham'a dönecek

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılıp Fulham'a döneceği belirtilen Carlos Vinicius, İngiliz ekibiyle sözleşmesinin son yılına girecek.

Palmeiras bedelsiz olarak kadrosuna katmak istiyor

Sezon sonunda Endrick'i Real Madrid'e gönderecek olan Palmeiras'ın Carlos Vinicius'u bedelsiz olarak kadrosuna katmanın hesaplarını yaptığı haber detayında yer aldı.

Santos ve Palmeiras altyapılarında yetişen Carlos Vinicius, 2017 yılında ülkesi Brezilya'dan ayrılmıştı.

Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 8, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde 2'şer maça çıkıp 244 dakika süre alan 29 yaşındaki forvet 2 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR