Barış Alper Yılmaz'ı izlemeye geliyorlar! Dudak uçuklatan bonservis...

Alman Ligi'nin güçlü ekiplerinden Leipzig ve Fransa'nın köklü takımlarından Lyon, Galatasaray'ın miilli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ı, Pazar günü oynanacak Sivasspor maçında tribünden izleyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 09:44 GÜNCELLEME 03.05.2024 14:08 Galatasaray
Barış Alper Yılmaz'ı izlemeye geliyorlar! Dudak uçuklatan bonservis...

Alman Ligi'nin güçlü ekiplerinden Leipzig ve Fransa'nın köklü takımlarından Lyon, Sarı-Kırmızılılar'ın başarılı futbolcusunu sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor. İki kulübün gözlemcilerinin pazar günü Süper Lig'de oynanacak Sivasspor maçında milli yıldızı yakından takip edecekleri öğrenildi.

Leipzig ve Lyon yetkilileri sezon sonuna kadar Barış Alper'i adım adım takip edecek. EURO 2024'te de onu yakından izleyecekler. Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz için istediği bonservis bedeli de netleşti.

25 MİLYON EURO

Sarı-Kırmızılılar'ın genç futbolcu için 25 milyon Euro'luk bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. 23 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon Galatasaray'da 51 karşılaşmada forma şansı buldu.

Barış Alper Yılmaz bu karşılaşmalarda 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Kanatlarda ve forvette görev alan Barış Alper Yılmaz, takım arkadaşlarına 9 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR