Galatasaray ve Fenerbahçe istiyordu! Rafa Silva'nın yeni adresi belli oldu

Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Rafa Silva'nın, Katar ekibi Al Sadd'a imza atacağı öne sürüldü. Portekizli futbolcuyla, Galatasaray ve Fenerbahçe yakından ilgileniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 14:54 GÜNCELLEME 09.05.2024 14:54 Galatasaray
Galatasaray ve Fenerbahçe istiyordu! Rafa Silva'nın yeni adresi belli oldu

Benfica forması giyen Rafa Silva, Portekiz ekibine veda etmeye hazırlanıyor. 2016'da Braga'dan Benfica'ya imza atan 30 yaşındaki futbolcu, takımıyla sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayacak.

A Bola'da yer alan habere göre, Rafa Silva'nın yeni adresinin Katar ekibi Al Sadd olmasının yüksek ihtimal olduğu belirtildi. Silva ile İtalyan ekiplerinin de ilgilendiği ancak 30 yaşındaki futbolcunun Katar'a transfer olmasının beklendiği kaydedildi.

YILLIK ÜCRETİ

Rafa Silva'nın Al Sadd'tan yıllık 7.5 milyon euro kazanacağı ve imza bonusu olarak 10 milyon alacağı öne sürüldü.

BU SEZON PERFORMANSI

Öte yandan Portekiz basınındaki haberde, Rafa Silva ve temsilcisinin bu konuda yorum yapmamakta ısrarcı olduğu hatırlatıldı.

Benfica'da bu sezon 51 maçta süre bulan Rafa Silva, 20 gol attı ve 14 asist yaptı.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Rafa Silva ile Galatasaray ve Fenerbahçe yakından ilgileniyordu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR