Galatasaray, Davinson'un vatandaşını istiyor! Melo detayı

Süper Lig'de 93 puan ile lider olan Galatasaray için İtalya'dan transfer iddiası geldi. Sarı-kırmızılı takımın Brezilya'da Fluminense'de forma giyen Kolombiyalı kanat oyuncusu Jhon Arias'ı transfer etmek istediği vurgulandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 10:22 GÜNCELLEME 10.05.2024 10:25 Galatasaray
Galatasaray, Davinson'un vatandaşını istiyor! Melo detayı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray için İtalya'dan ilgi çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Tuttomercato'da yer alan habere göre sarı kırmızılılar, Brezilya temsilcisi Fluminense'de forma giyen 26 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu Jhon Arias'ı kadrosuna katmak istiyor. 



SEVİLLA VE ZENİT DE İSTİYOR


İspanyol ekibi Sevilla ve Rus takımı Zenit'in de oyuncuyu takip ettiği belirtilen haberde, Galatasaray'ın oyuncu için çalışmalarını hızlandıracağı ve resmi girişimlere başlaması durumunda Fluminense'de oynayan eski futbolcusu Felipe Melo'dan da destek isteyeceği ifade edildi. 

2021/22 sezonunun başında Independiente Santa Fe takımından Fluminense'ye transfer olan 26 yaşındaki Arias, Brezilya ekibinin forması ile çıktığı 163 maçta 34 gol ve 37 asistlik performans sergiledi. 

Ayrıca Kolombiya Milli Takımı'ndan Davinson Sanchez'in takım arkadaşı olan Arias, burada da 13 kez sırtına geçirdi ve kez ağları havalandırdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR