Zaha ile yol ayrımı! Menajeri kapı kapı geziyor

Galatasaray'da son dönemde gözden düşen ve kadroda kendine şans bulamayan Wilfried Zaha ayrılık kararı aldı. 31 yaşındaki futbolcunun menajeri ise İngiltere Premier Lig ekipleriyle temasa geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 12:24 GÜNCELLEME 10.05.2024 12:24 Galatasaray
Zaha ile yol ayrımı! Menajeri kapı kapı geziyor

Galatasaray sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Süper Lig'de son maçlarda iyi bir ritim tutturan sarı-kırmızılılarda kadroya giremeyen Zaha'nın geleceği ile ilgili karar aldığı iddia edildi.

Sabah'ın haberine göre; Wilfried Zaha Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı. Haberde 31 yaşındaki futbolcuya Suudi Arabistan takımlarından büyük ilginin bulunduğu belirtildi.

MENAJERİ PREMİER LİG EKİPLERİNİN KAPISINDA

Öte yandan Zaha'nın menajerinin ise West Ham United başta olmak üzere İngiltere Premier Lig ekipleriyle temasa geçtiği kaydedildi.

Dursun Özbek yönetiminin Wilfried Zaha için çift haneli bonservis geliri beklediği aktarıldı.

Süper Lig'deki son 3 maçta süre alamayan Zaha, bu sezon toplam 39 maçta süre aldı ve 10 gol, 5 asistlik performans ortaya koydu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR