G.Saray taraftarlarının Konya akını: Yer yok

Galatasaraylı taraftarlar, Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile deplasmanda oynanacakları kritik maç için Konya'ya akın ediyor. İstanbul-Konya uçuşlarında yer kalmadığı ifade ediliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 10:22 GÜNCELLEME 22.05.2024 11:50 Galatasaray
G.Saray taraftarlarının Konya akını: Yer yok

Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye yenilerek taraftarları önünde şampiyonluğunu ilan etme şansını kaçıran Galatasaray'da taraftarlar Konya'ya çıkarma yapıyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar zorlu deplasmanda takımlarına destek olmak ve 24. şampiyonluk kutlamalarında yer almak için ellerinden geleni yaptı.

Kurallar gereği deplasman tribününe yaklaşık 2 bin kişilik kontenjan ayrılan Galatasaray'da taraftarlar, statta daha fazla yer bulmak için kolları sıvadı.

Gelen haberlerde İstanbul-Konya arası uçuşlarda büyük bir yoğunluk yaşandığı öğrenilirken uçaklarda yer kalmadığı da ifade edildi.

Bunun üzerine Galatasaraylı taraftar gruplarının otobüs organizasyonu yapma kararı aldığı aktarılırken trenle de ulaşım için biletlere aşırı talep oluştu.

Süper Lig'in 38. ve son haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacak maçta sarı-kırmızılı takım puan alması halinde şampiyon olacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR