Davinson Sanchez'e Premier Lig'den sürpriz talip

Galatasaray'da gelecek sezona dair çarpıcı transfer gelişmeleri yaşanıyor. Davinson Sanchez'e Premier Lig'den talip çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2024 14:49 GÜNCELLEME 23.05.2024 15:02 Galatasaray
Davinson Sanchez'e Premier Lig'den sürpriz talip

Son haftaya lider giren ve şampiyonluk için 1 puan yeten Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Önümüzdeki sezon için çalışmalara şimdiden başlayan sarı-kırmızılılarda, gelecek isimler kadar gidecek futbolcular da merak ediliyor. Bu kapsamda Cimbom'da özellikle savunma ikilisi Victor Nelsson ve Davinson Sanchez'e teklifler gelmeye devam ediyor.

EVERTON, DAVINSON'U İSTİYOR

Son olarak Aslan'ın sezon başında Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson'a Napoli'nin ardından Everton da talip oldu. Sarı-kırmızılılar da talipleri büyük olan oyuncunun bonservisini 25 milyon euro olarak belirledi.

DOMINO ETKİSİ

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre ise; Everton bu transferde ısrarcı. "Goodison News"te yer alan habere göre; Everton kısa süre içinde Galatasaray'a resmi teklif yapacak. İngilizler, bu transfer haberini şu ifadelerle duyurdu:

"Everton Jarrad Branthwaite'i Manchester United'a gönderme hazırlığı içinde. Bu transfer gerçekleşirse Everton'ın hedefi, Davinson Sanchez...

"Galatasaray'ın istediği bonservis miktarı da belli. Ancak oyuncu Galatasaray'da başarı yakalayabilmiş olsa da Premier Lig'de aynı seviyede olmayabilir. İlk hedef; Davinson ancak Everton'ın listesinde alternatifler de mevcut."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR