Galatasaray'da forvete son aday! Görüşmeler başladı

Galatasaray, Leicester City ile sözleşmesi sona eren Kelechi Iheanacho'yu gözüne kestirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2024 11:25 GÜNCELLEME 15.06.2024 11:25 Galatasaray
Galatasaray'da forvete son aday! Görüşmeler başladı

Sadece ilk 11’e değil, kadro derinliğini artırma hedefiyle de transfer girişimlerinde bulunan Galatasaray’ın güçlendirmek istediği bir başka pozisyon, forvet hattı. Carlos Vinicius ile yolları ayıracak olan Sarı Kırmızılılar, Mauro Icardi’ye hem alternatif olacak hem de görev verildiğinde Arjantinli yıldızla uyumlu bir şekilde oynayabilecek, kaliteli bir isim arayışında.

GÜNDEME GELEN İLK İSİM

Bu plan doğrultusunda gündeme gelen ilk isim Inter’den Marko Arnautovic olmuştu. 35 yaşındaki 1.90’lık santrfor, Galatasaray’ın ilgisine sıcak yaklaşsa da Inter’le yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuç alınamamıştı.

KELECHİ IHEANACHO SÜRPRİZİ

Arnautovic için görüşmeler devam edecek, ancak bu sırada Avusturyalı santrfora da bazı alternatifler bulundu. Bunlardan biri, Leicester City’deki sözleşmesi sona eren Kelechi Iheanacho.

7 yıldır Leicester forması giyen Nijeryalı futbolcu, istediği gibi bir sezon geçiremedi ve yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor. 27 yaşındaki golcü için girişimlere başlayan Sarı-Kırmızılılar’ın bu transferde çok fazla sayıda rakibi var. Özellikle Süper Lig’den Galatasaray dışındaki devlerin de Iheanacho ile yakından ilgilendiği belirtiliyor.

Kelechi Iheanacho, bu sezon toplam 26 maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu müsabakalarda 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

KAYNAK : FANATİK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR