Galatasaray'dan yılın çalımı! İmza an meselesi

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi, Galatasaray'a imza atmaya çok yakın. Sarı-Kırmızılıların teklifine yeşil ışık yakan futbolcunun menajeri İstanbul'a geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2024 16:51 GÜNCELLEME 19.06.2024 17:13 Galatasaray
Galatasaray'dan yılın çalımı! İmza an meselesi

Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da transfer için çalışmalar da başladı. Sarı-kırmızılıların, geçen sezon ezeli rakibi Fenerbahçe'de forma giyen Michy Batshuayi'yi transfer etmeye yakın olduğu öne sürüldü.

GALATASARAY'LA MASAYA OTURMAK İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Sport Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun iddiasına göre; Galatasaray, Michy Batshuayi’ye önerdiği 3 milyon euroluk imza parasını üç yıllık sözleşme süresine yayarak ödemeyi teklif etti. Batshuayi'nin temsilcisi bu teklifi kabul etti.

Michy Batshuayi'nin Temsilcisi Meissa N'diaye transfer görüşmelerini sonuçlandırmak için avukatıyla birlikte İstanbul'a geldi. Fransız menajer bugün İstanbul'da Galatasaray yetkilileri ile bir araya gelecek.



FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ DAHA DÜŞÜK

Fenerbahçe, Batshuayi’ye 3 yıllık sözleşme, 1 milyon euro imza parası, 3 milyon euro yıllık ücret önerdi. Galatasaray’ın teklifi; 3 yıllık sözleşme, 3 milyon euro imza parası, 3 milyon euro yıllık ücret.

Geçtiğimiz sezon 43 resmi maça çıkan 30 yaşındaki fubolcu, 24 gol - 3 asistlik bir performans sergiledi

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR