Geleceği merak edilen Mauro Icardi'den transfer açıklaması

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, geleceği ile ilgili yaptığı transfer açıklamasında önümüzdeki sezon da sarı-kırmızılı formayı giymeye devam edeceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2024 12:35 GÜNCELLEME 20.06.2024 13:08 Galatasaray
Geleceği merak edilen Mauro Icardi'den transfer açıklaması

Süper Lig'de geride kalan sezonda Galatasaray'la birlikte üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan ve ligde attığı 25 golle sezonun gol kralı olan Mauro Icardi, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Icardi, eşi Wanda Nara ile birlikte ülkesinde katıldığı bir televizyon programında Galatasaray'a transfer süreci ve geleceği hakkında konuştu.

"Galatasaray'a gitmek istemedim ama Wanda beni ikna etti"

"Türkiye'de çok rahat mısınız? Bu kadar rahat olacağınızı düşünüyor muydunuz?" sorusu üzerine Icardi, şunları söyledi:

"Hayır, hayır, düşünmemiştim. Beklemediğimiz bir şeydi çünkü Milano'dan Paris'e gittik ve Paris'te çok rahattık. Gitmek istemedim ama Wanda sonunda beni ikna etti, 'hadi, hadi, bu senin için, kariyerin için, her şey için iyi olacak' dedi ve ikna oldum."

Wanda Nara: İstanbul'a gittim ve bayıldım

Wanda Nara ise şunları dedi:

"Evet, evet, evet, evet, İstanbul'a gittim ve bayıldım. Ben de gitmiştim. Çocuklarla gitmiştim. O bilmiyordu. Yalnız gittim, bir ev aradım. Yani, her şeyi ben organize ettim. Ona oraya gideceğini ve harika olacağını söyledim. O da bayıldı."



"Aralarındaki rekabet sokakta çılgınca!"

"Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti nasıl?" sorusu için ise 31 yaşındaki oyuncu, şu şekilde görüş belirtti:

"Evet, gerçekten inanılmaz. Beni şaşırtan şeylerden biri de bu. Çok büyük bir rekabet tarihi var. Birçok olay olmuş. Özellikle bizim taraf gibisinin burada ve genel olarak Avrupa'da olduğunu sanmıyordum. Ayrıca aralarındaki rekabet sokakta çılgınca!"

Wanda Nara ise "Bence River - Boca'dan bile daha büyük." yanıtını verdi.

"Önümüzdeki sezon Galatasaray’da kalıyoruz"

Arjantinli golcü, son olarak taraftarların da yüreğine su serpen bir transfer açıklaması yaptı. Icardi, geleceği ile ilgili "Önümüzdeki sezon Galatasaray’da kalıyoruz, sonrasına bakacağız ama şu an için Galatasaray’dayım." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR