Galatasaray'a İtalya'dan flaş takas teklifi!

Zaniolo'nun ülkesindeki talipleri artıyor. Atalanta'nın 20 milyon euroluk satın alma opsiyonlu kiralık teklifine karşın Fiorentina; Sofyan Amrabat'ı pazarlık masasına sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2024 07:30 GÜNCELLEME 25.06.2024 09:39 Galatasaray
Galatasaray'a İtalya'dan flaş takas teklifi!

Galatasaray'da gözden çıkarılan İtalyan yetenek Nicolo Zaniolo, ülkesindeki taliplerini artırıyor. İlk olarak Serie A ekibi Atalanta'dan resmi teklif alan genç futbolcuya Fiorentina'nın da talip olduğu öne sürüldü.



Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Fiorentina; Atalanta'nın 20 milyon euroluk satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin üzerine çıkmaya çalışıyor. Fiorentina Sportif Direktörü Daniele Prade, takımda görmeyi çok istediği Zaniolo için Galatasaray'ın geçen sezondan beri ilgilendiği Sofyan Amrabat'ın takasını da masaya koydu.



HER İKİSİNE DE TAMAM

Öte yandan kariyerine net bir şekilde Türkiye'de devam etmek istemeyen Nicolo Zaniolo cephesinde ise ayrılmakla ilgili herhangi bir sıkıntı yok. 24 yaşındaki futbolcu, kendisi için teklifte bulunan Atalanta ve Fiorentina ile bireysel şartlarda anlaştı. Galatasaray'ı ikna eden İtalyan ekibi, Zaniolo'nun bonservisini alacak. Atalanta'nın teklifi 20 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama. Fiorentina'nın ise Sofyan Amrabat'ı önereceği teklifte ne kadar bonservis vereceği henüz bilinmiyor. Zaniolo, 2022- 23 sezonunda Roma'dan 15 milyon euroya transfer olmuştu.

KAYNAK : Akşam
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR