Galatasaray resmen bitiriyor! İşte Cimbom'un yeni sağ beki

Galatasaray, Rennes'de forma giyen 21 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ bek Guela Doue'nin transferini bitirme noktasına getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2024 11:02 GÜNCELLEME 29.06.2024 13:03 Galatasaray
Galatasaray resmen bitiriyor! İşte Cimbom'un yeni sağ beki

Transfer çalışmalarında sağ bek pozisyonuna öncelik veren Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı.

Ajans 1905'in haberine göre; Galatasaray, Rennes'de forma giyen 21 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ bek Guela Doue'nin transferini bitirme noktasına getirdi.

OKAN BURUK ÇOK İSTİYOR

Haberde; Doue'nin teknik direktör Okan Buruk'un listesindeki ilk 3 adaydan biri olduğu kaydedilirken Galatasaray'ın Rennes ile yaptığı bonservis pazarlıklarında ufak pürüzleri halledip transferi açıklamaya hazırlandığı kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Rennes formasıyla 33 resmi maça çıkan Guela Doue, bu maçlarda 4 asist kaytkısı yapmayı başardı.

GUELA DOUE KİMDİR?

Fildişi Sahili asıllı genç futbolcu Guela Doue, Rennes takımının vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiş durumda. Bu sezon boyunca 35 maçta yer alan Doue, gol kaydedemeseler de takım arkadaşlarına dört asist yapma başarısı gösterdi. Ayrıca, sağ açık pozisyonunda da görev alabilen bu yetenekli oyuncu, takımın çeşitliliğine büyük katkıda bulunuyor.

Doue, bu sezon Avrupa Ligi'nde Rennes ile birlikte dört maça çıktı ve takımının play-off'lara yükselmesinde önemli rol oynadı. Ancak takım, burada güçlü rakip Milan'a karşı elenmekten kurtulamadı. Buna karşın Doue'nin performansı göz doldurdu.

Doue, milli takımda da iki maça çıkma şansı buldu ve bu maçlarda bir gol atma başarısı gösterdi. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak belirlendi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR