Doue transferi rafa kalktı! Okan Buruk çareyi 'jokerinde' buldu

Son olarak Doue transferini rafa kaldıran Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Süper Kupa maçı için sağ bekte çözümü Kaan Ayhan'da buldu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2024 10:41 GÜNCELLEME 23.07.2024 11:08 Galatasaray
Doue transferi rafa kalktı! Okan Buruk çareyi 'jokerinde' buldu

İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'da mesaiye başlayan Galatasaray'da transferlerin gecikmesi taraftarın tepkisi çekti.

Sarı-kırmızılılar, daha önce prensip anlaşmasına varıldığı konuşulan Guela Doue transferinde mutlu sona ulaşamayınca sağ bek transferi için çalışmalar yeniden hız kazandı.



BEŞİKTAŞ MAÇINDA KAAN AYHAN GÖREV ALACAK

Sabah'ta yer alan habere göre; transferlerin kampa yetişmemesi üzerine Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da 3 Ağustos'ta Beşiktaş ile oynanacak maç için sağ bekte görev vereceği ismi belirledi.

Başarılı teknik adam, sağ bek transferi yetişmezse Süper Kupa maçında sağ bekte Kaan Ayhan'a forma verecek.

Sağ bek, stoper, sol bek, orta sahada 6 numara gibi pek çok mevkide görev yapabilen Kaan Ayhan, son olarak milli takım performansı ile EURO 2024'te çok konuşulan isimlerden olmuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR