Galatasaray'da ayrılık! Sözleşmesi feshedildi

Galatasaray, Sergio Oliveira'nın sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Oliveira, Yunanistan'dan Olympiakos ile anlaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2024 22:04 GÜNCELLEME 04.09.2024 23:58 Galatasaray
Galatasaray'da ayrılık! Sözleşmesi feshedildi

Galatasaray'da gözden çıkarılan Sergio Oliveira ile yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Portekizli futbolcunun sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Olympiakos transferi duyurdu

Galatasaray ile yollarını ayıran 32 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira, Yunan ekibi Olympiakos ile sözleşme imzaladı.

Yunan kulübünden yapılan açıklamada, Portekizli oyuncunun Olympiakos ile sözleşme imzaladığı, "Olympiakos aliesine hoş geldin" ifadesiyle duyuruldu.



Galatasaray, Sergio Oliveira'yı 2022 yazında 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. 32 yaşındaki orta saha sarı kırmızılı formayı 58 kez giydi ve 6 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR