Gözyaşlarını tutamamıştı! Kerem Aktürkoğlu'ndan minik taraftara jest

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transferi nedeniyle gözyaşlarına hakim olamayan minik Galatasaray taraftarı Rüzgar Sevim'e forma teklifinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2024 12:14 GÜNCELLEME 05.09.2024 12:18 Galatasaray
Gözyaşlarını tutamamıştı! Kerem Aktürkoğlu'ndan minik taraftara jest

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, X hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Milli oyuncu, Portekiz ekibine transferi sonrası gözyaşlarına hakim olamayan 10 yaşındaki Galatasaray taraftarı Rüzgar Sevim'e forma teklifinde bulundu.

Kerem'in açıklaması şu şekilde:

"Sevgili Rüzgar, Hayat bize birçok şey öğretiyor; mutluluklarla beraber geçen güzel günler kadar, ayrılıklar da bu hayatın içinde. Ama biz ayrılsak da kalplerimiz birlikte atar, sen Galatasaray'dan ve Galatasaraylılığından vazgeçme lütfen. Bu renkler altında daha çok kahramanın olacak, onlarla güleceksin, gözündeki yaşlar da inşallah sadece mutluluktan akacak… Beni affeder misin, bilemiyorum; ama sana Benfica'da giyeceğim ilk maçın formasını hediye etmek isterim. Belki böylece barışabiliriz, ne dersin?"

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR