Galatasaray'ın transferine Mikel Arteta engeli

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın, Casemiro transferinin zora girmesinin ardından Arsenal'in yıldızı Jorginho'ya yöneldiği ileri sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2024 12:40 GÜNCELLEME 08.09.2024 12:40 Galatasaray
Galatasaray'ın transferine Mikel Arteta engeli

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Galatasaray'ın, Arsenal'in ön liberosu Jorginho'yu gündemine aldığı ileri sürüldü.

İngiliz gazetesi The Sun'ın haberine göre; Galatasaray ilk olarak Manchester United'dan Casemiro'ya talip oldu ancak Brezilyalı yıldız takımında kalmak isteyince sarı kırmızılılar diğer seçeneklere yöneldi.

Haberde, Galatasaray'ın Arsenal'in orta saha oyuncusu Jorginho'yu transfer etmek istediği ancak İngiliz takımının gelecek teklifleri reddedecek gibi göründüğü belirtildi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki oyuncu bu sezon henüz İngiliz takımında forma giyemedi. 

Ancak Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın, İtalyan futbolcunun hem saha içinde hem de saha dışında ortaya koyduğu performanstan memnun olduğu ifade edildi.

Real Sociedad'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Mikel Merino'nun da antrenmanda omzundan sakatlanması ve birkaç hafta sahalardan uzak kalacak olması Jorginho'nun ayrılığını zorlaştıran bir başka etken olarak görülüyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR