Icardi'de son durum ne? F.Bahçe derbisinde oynayacak mı?

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisinde yer alamayacağı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 09:31 GÜNCELLEME 17.09.2024 11:01 Galatasaray
Icardi'de son durum ne? F.Bahçe derbisinde oynayacak mı?

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, İstanbul'a dönüyor. 31 yaşındaki santrforun çarşamba akşamı İstanbul'da olacağı öğrenildi.

Ayrıca NTV Spor'un haberine göre; Icardi, cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisinde de kadroda alamayacak.

Teknik direktör Okan Buruk'un Çaykur Rizespor maçı sonrası hafta içinde İstanbul'a geleceğini söylediği yıldız golcü, bir süredir takımla çalışmalardan uzakta kalmıştı.

Geldikten sonra teknik ekip ve sağlık heyetinin kendisi için hazırlayacağı programa başlayacak olan Icardi'nin tam olarak iyileşmesi için biraz daha süreye ihtiyaç duyması bekleniyor.



ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Adana Demirspor maçında üst adalesinden sakatlanan yıldız golcü, tedavi sürecinin ilk bölümünü ülkesinde geçirdi.

Icardi'nin Avrupa Ligi'nde 25 Eylül'de oynanacak PAOK maçına yetiştirilmesi hedefleniyor. 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR