Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen galibiyet

Galatasaray Petrol Ofisi, Şampiyonlar ligi 2. eleme turu rövanşında Galatasaray deplasmanda Slavia Prag'ı uzatmalarda attığı golle 2-1 yendi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 22:05 GÜNCELLEME 25.09.2024 22:05 Galatasaray
Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen galibiyet

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında Galatasaray, Slavia Prag'a konuk oldu.

Sarı kırmızılılar maça Gamze Yaman, Demehin, Eda, Sare, Berna, Bakarandze, Ebru, Usme, Diallo, Arzu ve Staskova ile sahaya çıktı.

Ev sahibi takım Eda Karataş'ın 31. dakikada kendi kalesine attığı golel ilk yarıyı önde kapattı. Sarı kırmızılılar, 50. dakikada Arzu Karabulut ile skora denge getirdi.

2-2 biten ilk maçın ardından rövanş maçının ardından rövanş maçın normal süresinin de 1-1 bitmesi nedeniyle karşılaşmada uzatma devresi oynandı.

Galatasaray'da Nazlıcan Parlak, 100. dakikada sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golü kaydetti.

Galatasaray maçı 2-1 kazandı ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı. Sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'ne kalan ilk kadın futbol takımı olarak Türk futbol tarihine geçti. Devler Ligi'nde grup kuraları 27 Eylül Cuma günü çekilecek.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR