Nihat Kahveci'den Osimhen iddiası

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK'u 3-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2024 12:25 GÜNCELLEME 26.09.2024 12:25 Galatasaray
Nihat Kahveci'den Osimhen iddiası

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın 3-1'lik PAOK galibiyetini Kontraspor'da değerlendirdi.

Nihat Kahveci, Günay Güvenç'in performansını överken, "Muslera'nın yedeği olmak kolay değil. İlk yarıda çıkardığı kritikti. Günay muhteşem oynadı, görevini çok iyi yaptı. Helal olsun. Kendini bu kadar hazır tuttuğun için Günay'ı tebrik ediyorum" dedi.

Kahveci, Kerem Demirbay'ın oyuna girdikten sonra iyi işler yaptığını ancak Sara'dan formayı almasının zor olduğunu belirtti.

"PAOK'a İstanbul cehennemini gösterdik" diyen Nihat Kahveci, Galatasaraylı taraftarları överek "PAOK, 'Konstantinopolis'e geliyoruz' dedi, İstanbul'u gösterdik. Taraftar muhteşemdi, Galatasaray çok iyiydi. Bütün Galatasaraylı taraftarlar takımıyla şu anda gurur duyuyordur, ben de gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Victor Osimhen'in özveriyle mücadele ettiğinin altını çizen ünlü yorumcu, "Victor Osimhen, 'Ben 100 milyon euroluk oyuncuyum. Beni PSG istedi, Chelsea istedi. Uçtum, kaçtım, çok goller attım. Belki Real Madrid isteyecek, belki Barcelona isteyecek' demiyor. Buranın hakkını mücadele olarak her anlamda veriyor" ifadelerini kullandı.

Icardi'nin attığı golde yaptığı tek vuruşa değinen Nihat Kahveci, "Icardi sen nasıl bir golcüsün? Kerem'in pasındaki o vuruş ne öyle? İdmanlarda Osimhen'e şu tek vuruşları göstermeni bekliyorum" dedi.

Osimhen'in bitiricilik sorununu çözmesi halinde Galatasaray'ın maçlarını farklı kazanarak yoluna devam edeceğini iddia eden Nihat Kahveci, sözlerini şöyle tamamladı:

"Osimhen görevini iyi yaptı, asist yaptı. Osimhen bitiricilik sorununu çözerse Galatasaray 4'er 4'er gider. Kaçırdığı bir gol dışında Osimhen'in mücadelesi, azmi, sahada basmadık yer bırakmaması müthiş."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR