İtalya'dan flaş Osimhen açıklaması! "Galatasaray geçici bir çözüm"

​Napoli'nin eski sportif direktörü Mauro Meluso, Osimhen'in Galatasaray'a transferi için dikkat çeken ifadeler kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 13:30 GÜNCELLEME 08.10.2024 13:37 Galatasaray
İtalya'dan flaş Osimhen açıklaması! "Galatasaray geçici bir çözüm"

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen için İtalya'dan yeni bir açıklama geldi.

Napoli'nin eski sportif direktörü Mauro Meluso, Osimhen'in Galatasaray'a transferi için, "Yaz transfer döneminin sonunda uygun bir takım bulamadıkları için geçici bir operasyondu. Osimhen, artık Napoli'nin bir parçası olmak istemediğini dile getirmişti. Birkaç ayını kaybetmemesi için bir çözüm buldular, sonrasında neler olacağını ocak ayında göreceğiz." ifadelerini kullandı.

"SONUCUNU GÖREMEZSİNİZ"

Napoli'de 2023 Temmuz - 2024 mayıs ayları arasında görev yapan Meluso, "Ben Napoli'ye gelmeden önce bile Osimhen için önemli bir teklif vardı ama Napoli Başkanı De Laurentiss, kulübün iyiliğini düşündüğü için bunu dikkate almadı. Yanlış değerlendirmeler yapmış olabilir ama bunu Napoli için yaptı. Osimhen, o kadar kolay bulunan bir oyuncu değil. Seçim yaparsınız ama sonucunda neler olacağını göremezsiniz." sözlerini sarf etti.

Napoli forması altında 133 maça çıkan Nijeryalı yıldız, 76 gol atıp, 18 asist yapmıştı.

Osimhen, Galatasaray'a transferi sonrası ise sarı-kırmızılılarda 4 maçta 2 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu.

KAYNAK : Sporx
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR