Röveşeta golü atan Osimhen'den 'Puskas' sözleri

Galatasaray, Süper Lig'de Antalyaspor'u 3-0'lık skorla mağlup etti. Sarı kırmızılılarda galibiyetin mimarları Mauro Icardi ve Victor Osimhen galibiyeti değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 22:02 GÜNCELLEME 19.10.2024 22:02 Galatasaray
Röveşeta golü atan Osimhen'den 'Puskas' sözleri

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray deplasmanda Onvo Antalyaspor'u 3-0 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini Mauro Icardi ve Victor Osimhen kaydetti. Liderliğini sürdüren Galatasaray puanını 25 yaptı.

Maçın ardından Mauro Icardi ve Victor Osimhen, galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi.

ICARDİ: REKORLARI TAKİP EDİYORUZ

Sarı kırmızılılar adına 2 gol kaydeden Mauro Icardi, "Galibiyetle dönmek önemliydi. Yolumuza galibiyetle devam etmek istiyorduk. Goller için, takımıma yardım ettiğim için mutluyum. Hocamızın bugün doğum günüydü, onu da kutluyorum. Şanslıyım. İlk senemden itibaren Kerem'le oynadım. Onun nasıl geliştiğini gördüm, yardımcı olduğuma da inanıyorum. Geçen sezon Barış'ta da patlama oldu. Yunus'ta da şu an gözüküyor. İhtiyacı olan her şeye sahip. Kerem ve Barış'tan sonra onda da patlama oldu. Ben de onlar için bir referans noktasıyım aslında. Onlarla birlikte oynuyor olmak benim için de bir gurur kaynağı. Sezon başında her oyuncunun kendi hedefleri oluyor. Rekorları takip ediyoruz. Şu an ilk 10'a girdim. Her gün çalışıyoruz, mücadele ediyoruz. 3 senede yaptıklarımla rekorlar kırdım ve kırmaya da devam ediyorum. Bununla gurur duyuyorum." dedi.

OSİMHEN: GOLÜM PUSKAS'A ADAY OLABİLİR

İkinci yarıda oyuna giren ve maçta attığı bir gol de ofsayta takılan Victor Osimhen ise görüşlerini şu ifadeler ile aktardı:

"Bence gol mükemmeldi. Takımı tebrik ediyorum. Hocamızın da doğum günün kutluyum ve bu galibiyeti ona armağan ediyorum. Bu galibiyet için mutluyum. İlk yarı o kadar iyi değildik ama Mauro'nun attığı gollerle öne geçtik. 4 günlük tatil vardı ve iyi dinlendik. Birinci golümün iptal edilmesi normaldi ama ikinci golümün iptal edilmesi normal olamazdı. Golüm Puskas Ödülü'ne aday olabilir, çok klas bir goldü. Neden olmasın?"

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR