Yunus Akgün'ün paylaşımı Beşiktaş'ı ayağa kaldırdı! 'Ceza gelebilir'

Galatasaray'ın yıldızı Yunus Akgün'ün, sosyal medya hesabından Beşiktaş'ı hedef alan paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı. Yunus Akgün, talimatlara göre ceza alabilir.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2024 13:27 GÜNCELLEME 20.10.2024 13:43 Galatasaray
Yunus Akgün'ün paylaşımı Beşiktaş'ı ayağa kaldırdı! 'Ceza gelebilir'

Trendyol Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev karşılaşma öncesi Galatasaray'ın yıldızlarından Yunus Akgün, sosyal medya hesabından Beşiktaş'ı hedef alan bir paylaşım yaptı. 

Yunus Akgün'ün paylaşımının arka plan müziğinde Beşiktaş'a hakaret eden bir beste yer aldı.

Sosyal medyada Beşiktaş taraftarları, Yunus Akgün'ün paylaşımına büyük tepki gösterdi ve TFF'nin 41. maddeyi uygulamasını istedi.

Futbol disiplin talimatının 41. maddesinde;

"TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan ve basın ve yayın organları veya sosyal medya aracılığıyla bu eylemleri gerçekleştiren;

(a) Futbolculara 2 ila 5; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise 3 ila 7 müsabakadan men cezası," ifadeleri yer alıyor.

MELO VE OSAYİ SAMUEL ÖRNEĞİ!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, küfürlü bir tweeti retweet ettiği için Galatasaraylı Felipe Melo’ya iki maç men ve 13 bin lira para cezası vermişti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'den Bright Osayi Samuel'e sosyal medya hesabındaki açıklamalarında yer alan müsabaka hakemlerine yönelik hakaretinden dolayı 3 maç ceza vermişti.

 

 

KAYNAK : Haber7
Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR