Galatasaray, parlayan yıldızı için harekete geçiyor! Maaşına dev zam

Galatasaray yönetimi, bu sezon gösterdiği başarılı performans ile Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasına giren Yunus Akgün'ün sözleşmesini zam yaparak uzatmak istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 14:49 GÜNCELLEME 25.10.2024 15:44 Galatasaray
Galatasaray, parlayan yıldızı için harekete geçiyor! Maaşına dev zam

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılmasının ardından ilk 11'de daha çok şans bulmaya başlayan ve takımın son dönemdeki en başarılı isimlerinden olan Yunus Akgün'ün sözleşmesinin uzatılacağı ileri sürüldü.

Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg maçında ağları havalandıran Yunus, Florya'da Adana Demirspor günlerine döndü.

YENİ SÖZLEŞME YOLDA

Düzenli oynamaya başladıkça öz güveni yerine gelen ve hocası Okan Buruk'un vazgeçilmezlerinden olan milli futbolcu, Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 17 milyon TL olan ücretine yüzde yüzün üzerinde zam alarak Sarı-kırmızılı yönetimden yeni sözleşme teklifi alacak.

Avrupa'dan da bazı kulüplerin Yunus'u izlemeye aldığı belirtilen haberde başarılı oyuncunun sözleşmesine serbest kalma maddesi koyulmayacağı aktarıldı.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR