Galatasaray'dan Beşiktaş derbisine özel hazırlık

Galatasaray taraftarı dev derbiye özel olarak hazırlanıyor. Biletleri tüketen Sarı-Kırmızılı futbolseverler ayrıca özel bir koreografi de yapmayı planlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 09:01 GÜNCELLEME 28.10.2024 10:35 Galatasaray
Galatasaray'dan Beşiktaş derbisine özel hazırlık

Galatasaray taraftarı dev derbiye özel olarak hazırlanıyor. Biletleri tüketen Sarı-Kırmızılı futbolseverler ayrıca özel bir koreografi hazırlığına girdi.

Rams Park Stadyumu'nda Galatasaray ile Beşiktaş'ı karşı karşıya getirecek olan derbi öncesi Sarı-Kırmızılılar'ın şov hazırlığı tüm hızıyla devam ediyor.

Dev maç için satışa çıkan tüm biletler dün itibarıyla tükenmiş durumda. Kombine kart sahiplerinin de stada gelmesiyle birlikte, derbiyi tribünlerde 50 bin seyircinin izleyeceği tahmin ediliyor.

Planlanan organizasyonlara büyük ilgi

Galatasaraylı taraftarlar, maç önü için kulüp tarafından planlanan organizasyonlara da büyük ilgi gösteriyor. Stat ve çevresinde neredeyse tüm gün devam eden etkinlikler gerçekleştirilecek ve buradan ciddi bir gelir elde edilmesi hedefleniyor.

Derbi günü taraftar ürünlerinin satıldığı store mağazasında da büyük bir hazırlık var. Ürün stokları yenilenirken yönetimin yeni ürünlerden de iyi bir gelir elde etmesi bekleniyor. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR