Galatasaray'dan ayrılacak mı? Muslera derbi sonrası açıkladı

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 22:34 GÜNCELLEME 28.10.2024 22:35 Galatasaray
Galatasaray'dan ayrılacak mı? Muslera derbi sonrası açıkladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasındaki derbide konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 yendi.

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, Beşiktaş galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

5. yıldız için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Muslera, "Herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Önemli bir maçtı. Deplasmanda kazandıktan sonra evimizde de kazanmak kıymetliydi. Her maça çok çalışıyoruz. Çok çalışan bir ekibimiz var. 5. yıldız için elimizden geleni yapıyoruz. Çok mutluyuz galibiyet için" dedi.

AYRILIK HABERLERİ

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı sorulan Muslera, "Bunun üzerine konuşmayacağım. Bazı sohbetlerin özel tutulması gerekiyor. Sezon sonunda gerekli değerlendirmeyi yaparız" şeklide konuştu.

Şampiyonlukla ilgili konuşan tecrübeli eldiven, "Geçen sene maç maç gittik. Bu sezon da aynısını yapıyoruz. Şampiyonluk en önemlisi bizim için. Şampiyon olmak için her şeyi yapmaya hazırız" diyerek sözlerini noktaladı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR