Günay Güvenç, AZ Alkmaar maçına damga vurdu! Muslera'yı geride bıraktı

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Günay Güvenç 2-2 biten AZ Alkmaar rövanşına kurtarışları ile damga vurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2025 23:51 GÜNCELLEME 20.02.2025 23:51 Galatasaray
Günay Güvenç, AZ Alkmaar maçına damga vurdu! Muslera'yı geride bıraktı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu play-off turunda 4-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında evinde AZ Alkmaar ile 2-2 berabere kaldı ve Avrupa'ya veda etti.

Sarı-kırmızılı takımın deneyimli kalecisi Günay Güvenç ise yaptığı kurtarışlar ile bu müsabakaya damga vurdu.

TOPLAM 9 KURTARIŞ YAPTI

Maçın ilk yarısında AZ Alkmaar'ın çektiği 16 şutun 6'sı kaleyi buldu ve Günay bunların 5'ini kurtarmayı başardı.

İkinci yarıda ise AZ Alkmaar'ın 10 şutunun 5'i kaleyi buldu ve Günay Güvenç bu kez de bunların 4'ünü kurtarmayı başardı.

TRİBÜNLERDEN DESTEK GÖRDÜ

AZ Alkmaar'ın 3.33 gol beklentisi yarattığı maçta birçok gol pozisyonuna engel olan Günay, performansının ardından tribünlerden büyük destek gördü.

Öte yandan Avrupa Ligi'nde dördüncü maçına çıkan Günay, toplamda 17 kurtarış yaptı ve 6 maçta 15 kurtarış yapan Muslera’yı geride bıraktı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR