Yarı final öncesi büyük gerginlik! Futbolcular araya girdi

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Konyaspor'a konuk olan Galatasaray'ın stoperi Abdülkerim Bardakcı, ev sahibi takımın taraftarları ile tartıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2025 20:39 GÜNCELLEME 22.04.2025 20:40 Galatasaray
Yarı final öncesi büyük gerginlik! Futbolcular araya girdi

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesi öncesi Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, Konyasporlu taraftarlarla tartıştı.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesinde Galatasaray'ı ağırladı.

Mücadele öncesi zemini incelemek için sahaya çıkan Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, Konyasporlu taraftarların tepkisi ile karşılaştı.

Bu durum üzerine Bardakcı, tribüne gelerek taraftarlarla tartıştı.

Tartışmanın büyümesini de Konyaspor'un forveti Umut Nayir önledi. Sarı-kırmızılı futbolcu daha sonra soyunma odasına gitti.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR