Napoli'den Galatasaray'ın teklifine cevap! İtalyanlardan şok eden istek
Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Galatasaray'ın son teklifini reddetti. Sarı-kırmızılı ekibin, Osimhen için yeni teklif sunmayacağı iddia edildi.
ABONE OLGalatasaray ile Napoli'nin Victor Osimhen pazarlığı tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin, son olarak 40 milyon Euro peşin ve banka teminatlı 35 milyon Euro'yu iki taksitle ödeme teklifine Napoli'nin cevap verdiği iddia edildi.
BİR SONRAKİ SATIŞTAN PAY İSTEDİLER!
Matteo Moretto'nun iddiasına göre; Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, 35 milyon Euro'luk taksitin 2026 yılına kadar ödenmesini ve Victor Osimhen'in bir sonraki satışından pay verilmesini talep etti.
GALATASARAY, NAPOLİ'NİN İSTEĞİNİ REDDETTİ
Yağız Sabuncuoğlu ise Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in, Victor Osimhen için Galatasaray ile yapılan 75 milyon Euro'luk anlaşmaya, yüzde 20 sonraki satıştan pay maddesi eklemek istediğini öne sürdü.
Sarı-kırmızılı ekibin, Napoli'den gelen isteği reddettiği aktarıldı.
GALATASARAY YENİ TEKLİF SUNMAYACAK!
DHA'nın aktardığı bilgilere göre ise Galatasaray yönetimi başka bir teklif sunmayacağını belirtti ve şu an için görüşmeler tıkandı.
OSİMHEN KAMPA KATILMAYI KABUL ETMEDİ
Ayrıca Victor Osimhen'in, Napoli için sezon öncesi sağlık taramasından geçmeyi ve kampa katılmayı reddettiği aktarıldı.
Galatasaray ve Napoli'nin, Osimhen transferi için görüşmelerine devam ettiği vurgulandı.