Napoli Başkanı, Osimhen'in İstanbul'a gitmesine engel oldu

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, resmi evrakların tamamı imzalanmadan Victor Osimhen'in İstanbul'a gidişine izin vermedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2025 11:28 GÜNCELLEME 22.07.2025 14:25 Galatasaray
Napoli Başkanı, Osimhen'in İstanbul'a gitmesine engel oldu

Galatasaray'ın transferinde mutlu sona ulaştığı Victor Osimhen, İstanbul'a gelmek için gün sayıyor. Sarı-kırmızılılar yarın Cagliari ile hazırlık maçında karşılaşacak ve ardından İstanbul'a dönecek.

Sarı-kırmızılı yönetim, Bankalar Birliği anlaşmasından çıkar çıkmaz Osimhen transferini KAP'a bildirecek. Osimhen'in İstanbul'a gelişi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

DE LAURENTIIS ENGEL OLDU

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Galatasaray ile tüm evrakların imzalanması halinde Nijeryalı futbolcunun İstanbul'a gidişine onay verecek. Öncesinde ise Osimhen'in gidişine onay vermeyecek.

Il Mattino'da yer alan habere göre Victor Osimhen, Napoli yönetiminden 48 saatlik izin aldı ve kampa katılmadı. 48 saat içinde Osimhen transferinin resmiyete kavuşması bekleniyor.