Galatasaray maçının tarihi değişebilir! Okan Buruk TFF'ye başvuracaklarını açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir maçının perşembe günü oynanacak olmasına isyan etti. Okan Buruk, "Başakşehir'in de böyle bir isteği var. Tarihlerin değişmesi için başvuru olacak." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2025 22:37 GÜNCELLEME 13.12.2025 23:29 Galatasaray
Galatasaray maçının tarihi değişebilir! Okan Buruk TFF'ye başvuracaklarını açıkladı

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk, fikstür eleştirisi yaptı.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

“Başkanımız da açıkladı. Mauro Icardi bizim için çok değerli. Maalesef geçen sene çok ağır bir sakatlık geçirdi. Çok fazla speküle ediliyor. Biz ona çok güveniyoruz. Galatasaray için çok değerli. Galatasaray taraftarı sevgisini hep gösteriyor. Taraftarımız Icardi'ye marş söylerken gol geldi. Zamanlaması çok güzel oldu.

"TARİHLERİN DEĞİŞMESİ İÇİN BAŞVURU OLACAK"

Sürpriz bir kura oldu bizim için. Kura açıklandığında 23-24-25 Aralık'ta maç olacaktı. Anlam veremedik. Başakşehir maçının perşembe günü oynanacak. Anlam veremiyorum. Galatasaray perşembe oynuyor diğer maçı pazara verildi. Trabzonspor, çarşamba oynuyor tekrar pazartesi oynayacak. Bizim için çok büyük soru işareti. Bizi aydınlatırlarsa seviniriz. Başakşehir'in de böyle bir isteği var. Tarihlerin değişmesi için başvuru olacak."

BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU

Buruk, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında zorlu bir Avrupa haftasında zorlu bir maçtan sonra Antalya'ya geldiklerini belirtti.

Erken golleri bulmanın takımını oyun içerisinde çok rahatlattığını ifade eden Buruk, "İlk yarıyı çok daha rahat bir şekilde geçirdik. Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik. Çok fazla pozisyona girdik. Gol attık. İkinci yarı 3-0 sonrası biraz daha rakibimizin kalemize daha çok geldiğini gördük. Kötü bir zeminde oynadık. İki takım için de gerçekten zeminin kötülüğü bazı pozisyonlarda oyuncuların kalitelerini kullanmalarını engelledi. Ama özellikle takım olarak iyi işler yaptık. Hücumdaki oyuncularımız çok etkili oyun çıkardılar, güzel ve rahat bir galibiyet aldık." diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI HAKKINDA KONUŞTU

Okan Buruk, zirve yarışına değinerek, "Yarın, öbür gün de diğer maçları seyrettikten sonra bu haftanın puan durumu açısından hangi takımın ne kadar önde olduğunu görmek isteyeceğiz. Trabzonspor yine güçlü bir şekilde geliyor. Arkadan Fenerbahçe güçlü bir şekilde geliyor. Son Kasımpaşa maçı ile birlikte ilk devreyi lider olarak kapatıp yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

SORU SORULMADI!

Okan Buruk'a, Antalya'da düzenlediği basın toplantısında soru sorulmaması dikkat çekti.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR