Milli Takım'a seçilen Gabriel Sara'dan ilk açıklama
Brezilya Milli Takımı'na seçilen Gabriel Sara, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki futbolcu çok mutlu olduğunu ifade etti.
ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2026 23:34
GÜNCELLEME 16.03.2026 23:34
Galatasaray
Galatasaray'ın yıldızı Gabriel Sara, kariyerinde ilk kez Brezilya A Milli Takımı kadrosuna seçildi. Sara, Brezilya'nın Fransa ve Hırvatistan ile yapacağı hazırlık maçlarının kadrosunda yer alacak.
Brezilyalı futbolcu TNT Sport'a açıklamalarda bulundu.
Brezilyalı oyuncu, "Çocukluk hayalimden de öte, milli takıma ulaşmak kariyerimin büyük bir hedefiydi. Her şey doğru zamanda gerçekleşir. Brezilya formasını giyecek olmaktan çok mutlu ve motiveyim; kendime yer edinmek ve yeni başarılara ulaşmak için çok çalışacağım." dedi.
Galatasaray'da bu sezon 38 maça çıkan Gabriel Sara, 6 gol atarken 3 asist yaptı. Sara, Galatasaray'ın Juventus'u 5-2 yendiği maçta maçın en iyi oyuncusu seçilmişti.