Hasan Şaş'tan Galatasaraylı futbolculara şok suçlama!
Hasan Şas, Galatasaray'ın Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadeleyi değerlendirdi. Şaş, sarı-kırmızılı futbolcuları maça konsantre olmamakla suçladı.
ABONE OLHasan Şaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'ın Trabzonspor'a mağlup olduğu mücadeleyi değerlendirdi. Tecrübeli futbol adamı, sporON YouTube kanalında sarı-kırmızılı futbolcuları adeta yaylım ateşine tuttu.
İşte Hasan Şaş'ın sözlerinden öne çıkanlar:
'GALATASARAY BÖYLE DEVAM EDERSE ŞAMPİYONLUĞU DA KAYBEDER'
"Önce açıklama yapan bir başkan; sizin şampiyon olmamanız için şu Türkiye’de şu an %60'lık bir oran var. Çünkü üç yıldır şampiyon oluyorsunuz. Siz Trabzonspor deplasmanını biliyorsunuz, Trabzonspor seyircisini biliyorsunuz. Ona göre hazırlanacaksınız! Yok böyle bir şey. Benim Göztepe maçından da umudum yok. Galatasaray böyle devam ederse şampiyonluğu da kaybeder."
'BU İŞLERİ BIRAKIN'
"Galatasaray konsantre olamamış. Şu lansmanları, bu toplantıları, sponsorları falan bir bırakalım! Orası Oscar ödüllerinin verildiği yer değil. Herkes şık giyinmiş, bu işleri bırakın şampiyonluk gider. Takıma konsantre olun! Bu lansmanları, futbolcuları oralara toplamaları, burası mankenlik yeri değil! Burası futbol yeri. Futbol, profesyonel gibi görünen, amatör ruhla oynanan bir oyundur."
'KONSANTRE DEĞİLSİNİZ'
"Trabzonspor karşısında Liverpool varmış gibi hazırlanmış. Türkiye’de yan toptan en çok kim gol atmış? Onuachu, siz 3.dakikada bu topa vurduruyorsanız o zaman siz bu maça konsantre değilsiniz."
'TORREIRA'NIN KAFASI GALATASARAY'DA DEĞİL'
"Torreira’nın kafası Galatasaray’da değil. Torreira’yı huzursuz eden bir şey var; özel hayatı mıdır veya sezon sonu başka takıma gitmek midir? Bunları ben bilmeden söyleyemem."