Mauro Icardi takım arkadaşlarını çıldırttı!

Galatasaray'ın Trabzonspor'a mağlup olduğu mücadelede Mauro Icardi, ilk 11'de sahaya çıkmış ve etkisiz bir oyun ortaya koymuştu. Maç sonrası sarı-kırmızılı oyuncuların Arjantinli isimden şikayetçi oldukları yönünde konuştukları öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2026 10:15 GÜNCELLEME 07.04.2026 11:03 Galatasaray
Mauro Icardi takım arkadaşlarını çıldırttı!

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray, 28. hafta mücadelesinde konuk olduğu Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda Victor Osimhen, sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemedi. Nijeryalı yerine ilk 11'de sahaya çıkan Mauro Icardi, son derece etkisiz bir oyun sergiledi.

Dünyaca ünlü golcünün maçtaki performansının ardından takım arkadaşlarının serzenişte bulunduğu iddia edildi.

MAURO ICARDI VICTOR OSIMHEN'İ ARATTI

Sabah'ta yer alan habere göre: Galatasaraylı futbolcuların kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, "Osimhen'e çok alıştık. Osimhen sahada olduğunda önde baskı ve presle sonuç alıyoruz. Icardi, Osimhen değil ve Icardi ile aynı oyunu oynayamıyoruz. Icardi en önde olduğunda daha çok geri koşuyoruz ve Osimhenli oyunu arıyoruz." şeklinde konuştukları öne sürüldü.

İSTATİSTİKLERDE DE SINIFTA KALDI

Mauro Icardi'nin kötü performansı, istatistiklerine de yansıdı. 90 dakika sahada kalan golcü oyuncu, sadece 11 kez topla buluşurken, ondan daha az topla buluşan isim 2 dakika süre alan ve 2 kez ayağına top gelen Ahmed Kutucu oldu.

 

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR