Samsunspor maçı sonrası Galatasaray'da Mario Lemina gelişmesi

Galatasaray'da Gabonlu yıldız Mario Lemina'nın sözleşmesindeki opsiyon devreye girdi. Tecrübeli orta saha oyuncusu, 1 yıl daha sarı kırmızılı formayı giyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2026 14:55 GÜNCELLEME 04.05.2026 14:55 Galatasaray
Samsunspor maçı sonrası Galatasaray'da Mario Lemina gelişmesi

Galatasaray'da, Mario Lemina'nın sözleşmesindeki opsiyon devreye girdi.

Tecrübeli orta saha, Samsunspor maçına 11'de başladı. 32 yaşındaki futbolcu böylece, bu sezon tüm resmi mücadelelerde 32. kez sarı kırmızılı formayla 11'de yer aldı.



LEMINA 1 YIL DAHA GALATASARAY'DA

Gabonlu oyuncunun sözleşmesinde, bu sezon resmi maçların en az yüzde 60'ına 11'de çıkması halinde kontratının otomatik 1 yıl daha uzama maddesi bulunuyor.

Bu oranı ligin bitimine 2 hafta kala karşılayan Lemina, böylece 2026-2027 sezonun sonuna kadar Galatasaray'da kalacak.

Okan Buruk'un orta sahada vazgeçilmezleri arasında yer alan 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon görev yaptığı 40 maçta 2 kez fileleri sarstı, 2 gol pası verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR