Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor sözleri! 'Konuşulacak çok şey var ama...'

Galatasaray'ın milli file bekçisi Uğurcan Çakır, Süper Lig şampiyonluğunun ardından açıklamalar yaptı. Çakır, eski takımı Trabzonspor dönemiyle ilgili de konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2026 09:54 GÜNCELLEME 10.05.2026 10:08 Galatasaray
Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor sözleri! 'Konuşulacak çok şey var ama...'

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray sahasında Antalyaspor'u 4-2 yenerek üst üste 4, toplamda 26. şampiyonluğunu yaşadı. Sezon başında Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Uğurcan Çakır ilk yılında zafere ulaşırken, kazanılan şampiyonluk sonrasında açıklamalar yaptı. 

İşte A Spor'a konuşan Uğurcan Çakır'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

'KONUŞULACAK ÇOK ŞEY VAR DA...'

"Konuşulacak çok şey var da... Burada müsait değil ortam, başka zaman konuşuruz'' diyen Uğurcan Çakır, ''Trabzonspor'da uzun yıllar oynadım, kaptanlık yaptım, hiç kimsenin orada kalbini kırmadım. Kimseyle sorun yaşamadım. Her zaman en çok sevilen oyuncu ben olmuştum. Trabzonspor'da büyük başarılar yaşadık. Ben işimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım her zaman. Şu anda Galatasaray forması giyiyorum. Çok çalıştım. İyi performansla şampiyonlukla taçlandırdım. Seneye inşallah, bu sene alışma senemdi, daha büyük başarılar yaşarım inşallah. Ben buna inanıyorum. Bir teşekkür de eşime etmek istiyorum."

''DURSUN BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDERİM'

"Dursun başkanıma teşekkür etmek istiyorum. Beni burada görmek istiyordu. Çok büyük bir bonservisle beni buraya transfer etti. Onun yüzünü kara çıkarmadığım için de mutluyum. Hak edilmiş bir şampiyonluk yaşadım. Galatasaray camiasına armağan olsun. İnşallah seneye kaldığımız yerden devam edeceğiz."

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR