Fenerbahçe'de 1 sezonda 17 gol atmıştı! Okan Buruk, telefon açıp Galatasaray'a istedi
Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'da teknik direktör, Okan Buruk'un Mallorca'da oynayan eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi'yi telefonla arayarak transferi için nabız yokladı.
ABONE OLTrendyol Süper Lig'de üst üste 4. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor.
Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile sözleşme yenileme görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılıların alternatif isimler için de çalışmalarda bulunduğu ileri sürüldü.
OKAN BURUK ESKİ ÖĞRENCİSİ MURİQİ İLE GÖRÜŞTÜ
Sözcü'de yer alan habere göre Okan Buruk, Mallorca forması giyen Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Haberde Buruk'un Rizespor'da birlikte çalıştığı Kosovalı golcüyü kadrosunda görmek istediği aktarıldı.
Vedat'ın da Türkiye'ye dönme fikrine sıcak baktığı aktarılırken, önümüzdeki günlerde resmi adımların atılması bekleniyor.
Muriqi, 2018-2019'da Okan Buruk yönetimindeki Çaykur Rizespor'da 16 gol ve 7 asistlik skor katkısı vererek Türkiye'de en iyi kariyer dönemlerinden birini geçirmişti.
FENERBAHÇE'DE BİR SEZONDA 17 GOL ATTI
Muriqi, Fenerbahçe forması giydiği 19/20 sezonunda da Rizespor'daki performansını aratmayan bir grafik çizdi. Vedat o dönem 36 maçta forma giydi ve bu karşılaşmalarda 17 gol atarken, 7 kez de asist yapma başarısı gösterdi.