Devler Ligi'nde rekor! Yunus Akgün 65 saniyede tarihe geçti

Lille karşısında 2. dakikada (65. saniye) ağları havalandıran Yunus Akgün, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi tarihindeki en erken golünü kaydetti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2026 20:27 GÜNCELLEME 21.10.2026 20:27 Galatasaray
Devler Ligi'nde rekor! Yunus Akgün 65 saniyede tarihe geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Fransız ekibi Lille ile karşılaştı. 

Sarı-kırmızılılar maçın 2. dakikasında Yunus Akgün'ün golüyle 1-0 öne geçti. Yunus attığı bu golle bir rekora da imza attı.

Karşılaşmanın 2. dakikada (65. saniye) ağları havalandıran Yunus Akgün, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi tarihindeki en erken golünü kaydetti.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR