Derin dondurucuda cesedi bulunan Lina'nın babası kızı defnedilirken tabutuna hırka sardı

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü belirlenen 3 yaşındaki Lina bebeğin cenazesi toprağa defnedildiği sırada babası Abdurrahman Erbay'ın kızı üşümesin diye tabutuna hırka sararak adeta yürek burktu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2022 16:06 GÜNCELLEME 28.09.2022 16:14 ÜLKE'DE BUGÜN
Derin dondurucuda cesedi bulunan Lina'nın babası kızı defnedilirken tabutuna hırka sardı

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina’nın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla defnedilirken, cenaze töreninde baba Abdurrahman Erbay kızı üşümesin diye tabuta hırkasını sardı. Ayakta güçlükle duran Erbay, kızının tabutunu taşıyarak cenaze aracına kadar götürdü.

Cenazeye Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve aile katıldı.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR