Gaziantep’te vahşet: Konuşmak için çağırdıkları 1 çocuk babası genci tüfekle katlettiler!

Gaziantep'te yaşanan kan donduran olayda 25 yaşındaki 1 çocuk babası Mehmet Bulut, aralarında para meselesi olan husumetlileri tarafından konuşmak için çağırıldığı yerde çıkan tartışma sonucu av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2023 15:15 GÜNCELLEME 27.01.2023 15:15 ÜLKE'DE BUGÜN
Gaziantep’te vahşet: Konuşmak için çağırdıkları 1 çocuk babası genci tüfekle katlettiler!

Olay, dün Düztepe Mahallesi'nde meydana geldi. Para meselesi nedeniyle husumet yaşadığı kişiler, 1 çocuk babası Mehmet Bulut'u konuşmak için çağırdı.

1 ÇOCUK BABASI GENÇ AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRÜLDÜ

Bulut ile husumetlileri arasında tartışma çıktı. Bu sırada Bulut, av tüfeği ile vuruldu. İhbarla gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan Mehmet Bulut, bu sabah yoğun bakımda hayatını kaybetti. Mehmet Bulut'un cenazesi, otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi.

Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR