Son dakika: Gaziantep'te arazide ölü bulunan 6 yaşındaki kız çocuğunun katili annesi çıktı

Gaziantep'te yaşanan tüyler ürpertici olayda, vatandaşlar tarafından boş bir arazide ölü bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu Aya Necmi’nin katili gözaltına alınan annesi çıktı. Katil anne N.C, 'kasten öldürme suçundan' tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2023 19:03 GÜNCELLEME 31.01.2023 19:03 ÜLKE'DE BUGÜN
Son dakika: Gaziantep'te arazide ölü bulunan 6 yaşındaki kız çocuğunun katili annesi çıktı

Olay, Şahinbey ilçesi Serinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde mahallede bulunan boş arazide yerde hareketsiz şekilde yatan bir çocuğu fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları değerlendirmede hareketsiz şekilde yatan kız çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından boş arazide ölü bulunan çocuğun 6 yaşındaki yabancı uyruklu A.N. olduğu tespit edildi.

CENAZESİ YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Talihsiz çocuğun cansız bedeni, olay yerindeki çalışmaların ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. A.N. isimli çocuğa ait ceset, adli tıpta tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

KÜÇÜK KIZIN KATİLİ ANNESİ ÇIKTI

Suriye uyruklu 6 yaşındaki Aya Necmi’nin cesedinin bulunması ile ilgili gözaltına alınan annesi N.C., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR