Şahinbey Belediyesi'nden depremzede çocuklara spor etkinliği

Şahinbey Belediyesi, depremzede çocuklara moral vermek ve yaşadıkları travmadan uzaklaştırmak için spor aktivitesi düzenledi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2023 00:46 GÜNCELLEME 01.03.2023 00:46 ÜLKE'DE BUGÜN
Şahinbey Belediyesi'nden depremzede çocuklara spor etkinliği

Daha önce YeşilVadi Millet Bahçesi, Akkent Spor Köyü ve Şahinbey Parkı’nda depremzede çocuklar için spor aktivitesi düzenleyen Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri, Şahinbeyli çocukların kendilerini en kısa sürede toplanmalarını sağlamak için Latife Özmimar İlkokulu’nda da spor etkinliği düzenledi.

ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN

Düzenlenen etkinliğin çocuklar için çok önemli olduğuna dikkati çeken Vatan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Amaç “Bizleri bu süreçte yalnız bırakmadığı için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Keşke böyle bir süreç yaşamasaydık. Allah Devletimizden razı olsun. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Çocuklarımızın psikolojisinin düzelmesi için düzenlenen bu etkinlik bizleri ayrıca mutlu etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HEM ÇOCUKLAR HEM AİLELERE MORAL OLDU

Çocukları ile birlikte eğlenceli vakit geçiren aileler “Deprem sonrasında çocuklarımızın da bizimde psikolojimiz bozuldu. Düzenlenen bu etkinlik yüzümüzü güldürdü hem çocuklarımız hem de bizler için moral oldu. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” diye konuştular.

Kendileri için düzenlenen etkinlikte Şahincan ile birlikte spor yaparak doyasıya eğlenen çocuklar ise “Depremde çok korktuk. Dışarıda kaldık. Düzenlenen bu etkinlikle çok eğlendik. Deprem psikolojisinden uzaklaştık. Çok güzel bir gün yaşadık. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” dediler.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR