Nurdağı Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep Valiliği iş birliğinde depremde hasar gören Nurdağı’nda hem gençlere hem de yaşlılara hitap edecek Nurdağı Millet Kıraathanesi hizmete açıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2023 16:09 GÜNCELLEME 16.05.2023 16:09 ÜLKE'DE BUGÜN
Nurdağı Millet Kıraathanesi hizmete açıldı



Yaklaşık 3 bin metrekare açık alan içerisinde 676 metrekare kapalı alana sahip Nurdağı Millet Kıraathanesi, gençlerin ve yaşlıların verimli vakit geçirmesi amacıyla tasarlandı. 25 gün gibi çok kısa bir sürede faaliyete geçen kıraathaneyle gerek gençlerin eğitiminin aksamaması gerekse de yaşlı bireylerin sosyalleşip, belli başlı eğitimler alması hedefleniyor.

Bu kapsamda gençlerin eğitimlerini sürdürülebilir kılmak için kütüphane bölümünün bulunduğu merkezde, internet erişiminin sunulduğu bir bilgisayar odası da yer alırken, kafeterya bölümüyle de dinlenip, sohbet etme imkanı veriliyor.

Öte yandan yaşlıların sosyalleşebileceği büyük bir oturma salonu bulunduğu kıraathane bünyesindeki 2 derslikte, enstrüman, Kur’an-ı Kerim ve hat sanatı üzerine eğitimler veriliyor. 

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR